Fashion Lifestyle

Regaseste-ti feminitatea prin tinute

Sa-ti regasesti feminitatea poate parea un concept infricosator. Daca ce gasesti nu iti place? Daca este prea greu. Daca nu este de tine. Daca o data regasita feminitatea nu iti vei mai gasi locul oriunde, mai exact in viata ta asa cum este ea acum?

Da.. daca o gasesti si este wow??? O vorba inteleapta spune: Pestera in care ti-e teama sa intri ascunde comoara pe care o cauti. Asa ca fii curioasa si curajoasa si iti vei gasi comoara, care esti TU de fapt.

Sunt sigura ca de-a lungul vietii ai avut momente, in care ai admirat o femeie pentru felul in care arata prezenta ei fizica. Ti-a placut cum era imbracata, ti-a transmis ceva placut si ai fi vrut sa fii si tu asa insa te-ai luat cu treburile zilnice si a ramas acolo emotia aceea netranspusa in stilul si  garderoba ta nicicum.

Hai sa luam emotia din acel moment si sa o ascultam. Ea ne vrea binele, mai exact o stare de spirit imbunatatita de la ceva atat de simplu precum vestimentatia. Vei descoperi ca arati bine cu rochii si fuste. Vei incepe sa porti culori si materiale care nu ti-ai imaginat vreodata ca vin bine impreuna. Te vei simti energizata si mai presus de toate vei avea good vibe in pandemie pentru ca te vei conecta cu latura ta feminina, care sta de mult la coada sa iasa la suprafata.

Asa ca la final iti lansez un indemn: Conecteaza-te cu feminitatea ta prin haine. Este „the gift that keeps on giving”. Eu am parcurs acest proces si iti voi facilita trecerea.

Asa ca zambeste 🙂 „Girl, you’ll be a woman soon”.

Dana

Lasă un răspuns