Brand Essence: Ești cine vrei să devii.

Viziune: Vreau să contribui la exprimarea stilului personal al femeilor din România pentru a-și clădi încrederea de sine și a contribui la o transformare conștientă în viața lor personală și în societate.

Misiune: Prin consilierea de stilism personal le pun pe femei față în față cu propria valoare autentică.

Manifesto: Într-o lume tot mai aglomerată, plină de briz briz și atâta diversitate în opțiuni, cred că stilul are puterea de a transforma viața unei femei, de a-i aduce claritate față de propria persoană și manifestare conștientă în alegeri valoroase.
Cred că stilul personal o pune față în față cu “devenirea” ei și în postura de a acționa din starea standardului pe care ea își dorește să-l atingă… să se simtă deja în punctul în care se visează să fie și să se exprime autentic de la acel nivel în viața de zi cu zi.
Filosofia mea este că cine vrei să devii deja se află în tine, iar că exteriorul vine în completarea lumii interioare și invers. Asumarea și încrederea se dezvăluie odată ce ambele aspecte se întrepătrund, și astfel dobândești libertatea de a te accepta și a te simți tu în orice moment.

Sesiunea de stilism cu mine este o calatorie cu twist.Te redescoperi și reinventezi pe formele siluetei tale unice. Este despre cum faci alegeri pe gustul tău pentru stilul tau de viața. Este despre eficiență la mixuri de haine potrivite înainte să pornești la drum. Este despre cafeaua pe care ai timp să o bei liniștită dimineața. Este despre despre frumusețea pe care o emani și increderea pe care nu ți-o mai trădezi și hainele pe care chiar alegi sa le porți. Este despre a fi cine vrei să devii.

Valori: Profesionalism, Perseverență, Flexibilitate, Pasiune

Profesionalism: Sunt un bun ascultător și sunt implicată activ în conturarea stilului tău personal în toate etapele de explorare și definire al acestuia. Înainte de începerea sesiunii de stilism cu mine, te provoc să răspunzi la câteva întrebări, care mă ajută să ofer soluții concrete nevoilor tale. Pe baza răspunsurilor tale vom găsi piesele vestimentare potrivite.

Flexibilitate: Țin cont de gusturile tale în alegerile de ținute pe care le facem. Ele îți exprimă personalitatea și joacă un rol esențial în definirea stilului tău personal. Mă interesează, în primul rând, să te exprimi cu încrederea de a fi tu însăți.

Perseverență: Sunt acel gen de persoană care, la sesiunea de shopping, se implică și caută îndelung piese care se pot mixa între ele, potrivite formelor tale și gustului tău. Cred că orice ținută, oricărui stil, se poate găsi cu perseverență, încredere și atenție la detaliu.

Pasiune: Pasiunea mea în a contribui la stilul vestimentar personal al femeilor este molipsitoare, și o transmit pe parcursul sesiunii. Cel mai tare mă încântă zâmbetul contagios și sclipirea din ochii femeilor care sunt mulțumite cu alegerile făcute.
Empatie: Am capacitatea de a mă adapta la orice stil, gust, personalitate. Empatizez foarte mult cu oamenii și mă transpun în lumea lor.