Fashion Lifestyle

Castiga aprecierea ta

Putine femei se apreciaza si asta le afecteaza starea de bine. Este o nevoie de baza care ne face sa ne simtim iubite, speciale si importante.

In Piramida lui Maslow este a patra nevoie fundamentala, imediat dupa nevoile fiziologice, de securitate si de apartenenta.

Atunci cand simti aceasta nevoie implinita ai o stare de bine profunda care se revarsa in toate aspectele vietii tale. Ai o relatie mai buna cu tine si asta se traduce intr-o relatie mai buna cu cei din jurul tau. De la sefi, colegi, parteneri de afaceri, clienti pana la copil, sot, prieteni, familie in general.

Felul in care te imbraci conduce la auto apreciere. Mai ales atunci cand vine in urma unei instruiri, directionari si intelegeri a propriului stil alaturi de un stilist vestimentar caruia ii pasa de tine. Lumea hainelor nu este una a modei ci una a ta, acordata 100% la cine esti tu din punct de vedere silueta, coloratura, stil de viata, gusturi si mai ales personalitate.

Imbracamintea nu este unicul instrument de a obtine auto aprecierea, insa este unul cu efecte pe loc si profunde. Felul in care te vezi in oglinda iti construieste in mintea ta o imagine de sine valoroasa. Insa atentie nu este despre haine si atat ci despre TINUTE IN ACORD CU TINE! Care te reprezinta din toate punctele de vedere. Nu este usor lucru sa impaci atatea variabile (arhitectura corp, culori, unde vor fi folosite, preferinte si mai ales exprimarea interiorului prin ele) de aceea ai nevoie de un stilist vestimentar bun care sa faca aceasta munca pentru tine.

Pana cand nu ne dam noi aprecierea, nu o vom gasi cu adevarat nicaieri altundeva.

Tu pe ce loc pui auto aprecierea ta?

Lasă un răspuns