Pasiunea mea pentru stil vestimentar nu este legată doar de pasiunea pentru haine și mixuri, ci de povestea pe care o conturez, cu ajutorul acestora, în viața femeilor. 


Mai mult decât atât, mă intrigă nota de creativitate pe care simt că o aduc în soluționarea diferitelor provocări personale ale femeilor legate de propria garderobă și impactul pe care îl pot aduce în viața lor.


Mă molipsește zâmbetul și încrederea pe care o emană o femeie care se regăsește în stilul propriu. Acel moment pentru mine relevă un sentiment cu totul wow, care are cu greu termen de comparație.


Am lucrat aproape 7 ani într-un domeniu și mediu stabil, precum Banca Națională a României, iar apoi am luat decizia de a-mi urma pasiunea pură pentru stilism.
În BNR am avut o experiență care a fost interesantă și mi-a fost tare utilă în acea perioadă, însă ce simt acum, lucrând independent și mișcând oameni, este extraordinar. Merită fiecare efort împlinirea zâmbetelor încrezătoare pe care le observ după sesiunea de stilism.

După încheierea experienței BNR, am început să aplic stilismul în propria mea garderobă, cu care nu mă mai identificam. Acela a fost momentul în care am realizat că tu ești cine vrei să devii. Mi-am ales stilul care mă punea în contextul în care trăiam experiența de a fi stilist cu adevărat și mi-a accentuat foarte mult încrederea în mine însămi, că pot oferi calitate prin viitoarele mele servicii de stilism, și se pare, că da… am reușit asta până în prezent.

Am studiat stilismul la Londra la Color me Beautiful și în România la DallesGo. De asemenea, am participat la zeci de workshop-uri în domeniu.

Am mixat peste 5000 de ținute pentru femei din domenii variate precum: antreprenoriat, drept, jurnalism, arhitectură. Fiecare tip de femeie avea o nevoie aparte și întâlneam tipuri de siluete tot mai diverse de la femeie la femeie, cu avantajele și provocările sale.
Îmi place ca în stilism să îmbin elemente estetice cu tipul de confort pe care îl caută fiecare femeie, în funcție de stilul său de viață. Țin cont de personalitatea, nevoile și gustul clientelor mele atunci când fac propuneri de tinute.

Când realizezi ca ești ceea ce vrei sa devii, te îndrepți spre miezul visului tău. ?