Shooting fashion cu stilist Dana Tacea si fotograf Laura Bejan

Este pentru tine daca esti retailer din industria fashion si doresti sa ilustrezi pentru public colectii de haine sau de accesorii cu scop comercial.

Caror provocari se adreseaza: Pentru a-ti creste vanzarile cu pana la 50% iti propunem un shooting fashion in care sa punem in valoare hainele pe care le comercializezi prin tinute anume gandite in acest scop.

Ai 2 optiuni din care sa alegi:

  1. Fotografie de tip catalog. Se realizeaza in studio, cu un fundal alb sau gri, iar detaliile articolelor vestimentare sau accesoriilor sunt foarte clar ilustrate.

2. Fotorafie de tip social media. Piesele vestimentare sunt puse intr-un context de viata reala. De exemplu o tanara ce poarta o rochie verde in timp ce se plimba pe strazile din Bucuresti. Prin acest stil de fotografie se capteaza esenta asupra ceea ce este purtabil pentru oameni obisnuiti in contexte de viata familiare lor.

Pachete oferite:

  1. Photo Album 10: contine stylingul pentru 10 tinute si fotografii cu cele 10 ținute cu model
  2. Photo Album 20: contine stylingul pentru 20 tinute si fotografii cu cele 20 ținute cu model + 1 articol de blog ilustrat cu un colaj din cele 20 de tinute
  3. Photo Album 30: contine stylingul pentru 30 tinute si fotografii cu cele 30 ținute cu model + 2 articole de blog ilustrate cu un colaj din cele 20 de tinute + 10 story-uri constand din colaje foto cu grafica atractiva si text insotitor

In imagini este un proiect realizat de Dana Tacea si Laura Bejan pentru centrul comercial Winmarkt.