Fashion

Vestimentație: Cost per purtare

Te-ai gandit vreodata cat te costa per purtare hainele tale?

Ar fi o idee buna desi scarry sa faci un astfel de calcul atat pentru piesele pe care le porti des cat si pentru cele pe care le porti rar sau chiar deloc.

Pentru a intelege mai bine ce vreau sa spun cu acest cost per purtare si de ce e el asa de important incat sa scriu un articol despre el, te invit la o scurta istorioara.

Un tip vroia sa cumpere o bicicleta si a gasit prima oferta cu 67$, urmatoarea oferta cu 35$ si a treia oferta cu 34$. A decis sa o cumpere pe cea cu 34$. Dupa doua saptamani s-a stricat ceva la ea si l-a costat reparatia 5 $. Dupa 2 luni s-a stricat altceva la ea si l-a costat 15$ reparatia. Dupa alte 4 luni s-a stricat de tot. Costul de utilizare lunar a fost de 9$ pe luna.

Ulterior a cumparat bicicleta cu 67$, pe care a folosit-o 3 ani fara sa se strice vreodata. Costul lunar de utilizare a fost 2$ pe luna.

Asa avem impresia si la achizitia hainelor, ca este mai ieftin sa nu platesti un specialist si sa iti cumperi singur hainele. Ocolesti un cost si de banii aceia mai bine iti cumperi alte haine.

Insa te-ai gandit vreodata ca desi pare ca economisesti bani, neplatind un serviciu, de fapt cheltui mai mult si fara folos?

Iata si dovada: hainele care stau nepurtate in garderoba ta. Si in cele mai multe garderobe, aceste haine nu sunt deloc putine, ba chiar ajung la 80%.

În concluzie, decat sa cumperi singur piese pe care mai apoi nu le porti, pentru ca iti lipsesc multe informatii ca sa poti face alegeri corecte, mai bine apelezi la un specialist. Vei amortiza costul cu serviciul rapid. In plus cu aceeasi suma cu care tu cumperi singur un numar de piese, e posibil ca alaturi de specialist sa cumperi mai multe si mai de calitate, pentru ca el stie exact unde se gaseste tot ce ai TU nevoie si la cele mai bune preturi. Unde mai pui ca iti va compune o diversitate de tinute din cateva piese corect alese, versus blocajul tau de compune tinute cu 2-3 piese pe care le cumperi singura.

Parol ca functioneaza, trebuie doar sa iti dai voie sa cresti din punct de vedere vestimentar.

Te imbratisez si sper ca acest articol sa te fi ajutat sa constientizezi valoarea pe care o poate aduce un  specialist in viata ta.

Lasă un răspuns