Fashion Lifestyle

Smart shopping pe timp de criza, 4 idei de care sa tii cont

1. Femeile au in continuare nevoie sa se simta increzatoare si prin hainele pe care le poarta, sa le placa ceea ce imbraca, sa aiba tinute atractive si sa aiba un sentiment de incredere dat de vestimentatie orice ar face. Modul de a ne imbraca are un efect puternic chiar aspura identitatii noastre. Cu atat mai mult in aceasta perioada plina de incertitudini avem nevoie sa ne luam portia de incredere din mai multe surse, hainele fiind una dintre ele.

In continuare vin femei la sesiuni de shopping asistat online sau la mall intrucat reiau jobul dupa perioada de maternitate sau au tot amanat sa se ocupe de acest capitol si acum simt ca a venit momentul indiferent de cricumstante. Si ce se intampla? Punem la punct stilul lor si de la o stare de nemultumire, frustrare, ajung sa se simta frumoase si increzatoare. Si despre asta este de fapt vorba in stilism, nu despre fashion ci despre noi si felul in care ne simtim cand ne imbracam frumos in acceptiunea noastra.

2. Este o perioada foarte buna pentru shopping. De ce? Pentru ca sunt niste reduceri OMG. Tocmai ce am achizitionat pentru o clienta 11 piese cu 1.000 lei, care mai de care mai frumoase, toate pentru garderoba ei de toamna. Iata-le in colajul de mai jos. Cu ajutorul lor obtine lejer 23 de tinute.

Este o perioada grea pentru retailerii de fashion si nu zic sa profitam si nici sa ne umplem casele cu haine care mai de care doar din motive de pret. Insa… acolo unde garderobele asteptau de mult un revival sau chiar o transformare totala, acolo da, e un moment excelent pentru ca putem bifa piese esentiale cu preturi la jumatate sau si mai jos uneori. Si daca singure la shopping intram intr-un mall si spunem nu am gasit nimic ok, nu se gaseste nimic in magazine, cu mine alaturi vei ramane uluita de nenumaratele optiuni care exista pentru tine si te asteapta cuminti in rafturile magazinlelor doar doar sa le observi.

3. Cheia de control pentru a nu o lua razna cu bugetul este sa stabilesti o suma clara pe care sa nu o depasesti. Vei bifa in ea mult mai multe piese decat iti imaginezi. Crezi ca a mea draga clienta se gandea ca va achizitiona cu 1.000 lei 6 pulovere, doua fuste, o rochie, un trenci si un sacou? Iti zic sigur ca nu. Si inca din materiale bune si versatile, nu orice de dragul achizitiei. Redau mai jos ce mi-a scris intr-un mesaj pe WhatsApp.

Toate hainele alese de tine sunt superbe ?

4. Secretul magic al oricarei sesiuni de shopping este sa cumparam piese cu care compunem tinute interschimbabile. Din fericire iti pot oferi cateva indicii despre cum poti face asta. Alegi piese simple uni lipsite de detalii intr-o paleta de culori coordonata. De exemplu, in cazul nostru fusta din jeans va merge cu toate puloverele, la fel si fusta nude. De asemenea sacoul alb va putea fi purtat in toate combinatiile mai putin cu puloverul in dungi. Trenciul bej va functiona cu toate tinutele si nu mai zic ca are tot spatele plisat ceea ce confera o feminitate de vis. Asa ca girl, se poate, cam orice, doar sa indraznim sa ne dorim mai bine pentru noi, insa aici este o alta discutie…

Te pup si iti doresc sa visezi la ce-i mai bun pentru tine!

Lasă un răspuns