Fashion

Tu de ce nu îți reinventezi ținutele din garderobă?

Așa e că te gândești să îți reinventezi ținutele din garderobă?
Știai că cele mai multe femei au în garderobă o largă varietate de ținute însă ele nu văd asta ci văd doar un dulap plin cu nimic de îmbrăcat?
De ce crezi că se întâmplă asta?

În primul rând pentru că cele mai multe femei nu sunt obișnuite să compună ținute și, cumva firesc, nu văd mai departe de mormanul de haine.

În al doilea rând, femeilor le lipsește în general curajul să mixeze culori pentru că le este prea frică să nu greșească și să cadă în ridicol.

Mai apoi, multă lume nu cunoaște stilurile vestimentare și dacă în garderobă se regăsesc haine de felurite stiluri apare o nouă problemă, aceea că devin dificil de folosit, apar evident și frustrările că nu merg unele cu altele și până la urmă se renunță la compus ținute…
Soluția?
Din nou mers la shopping, din nou cumpărat alte haine care doar se adaugă peste cele deja existente și nefolosite și uite așa se cheltuiesc alți bani pe haine pe care mai apoi nu le poartă nimeni, din păcate…

Mai sunt multe motive pentru care în loc să îți reinventezi garderoba dai bani iar și iar pe noi haine, însă aș vrea mai bine să ne concentrăm pe soluție.
…care este foarte simplă…

Soluția este să apelezi la un specialist, adică la un stilist vestimentar, ca să fii scutită de enorm de mult timp petrecut prin magazine, de multe frustrări, pe lângă faptul că vei economisi foarte mulți bani pentru că valorifică ceea ce avem deja în garderobă, umple golurile pentru a multiplica ținutele din doar câteva noi piese introduse și cel mai important, ne va face să ne simțim superbe, pentru că are acest skill de estetică foarte bine dezvoltat și exersat!

Așa că…la stilist înainte!

Lasă un răspuns