Fashion

EVALUAREA GARDEROBEI: ONLINE

În ultima perioadă stăm tot timpul acasă și putem să ne ocupăm de lucruri pe care le-am tot împins în viitor din lipsă de timp. E momentul perfect să facem o evaluare de garderobă online din 3 motive: unul este că nu ne vom mai întâlni cu timpul asta, al doilea este că în perioadele acestea este mai ieftin să facem asta (ofer un discount de 30%), iar al 3-lea este că ne va ajuta să economisim bani, pentru că vom stoarce maximum de ținute din garderobă și vom identifica și scrie o listă cu piese cheie care îți lipsesc.

Astfel, când vom relua activitatea vom fi nu doar puse la punct la acest capitol, care spun psihologii, ne dă o stare emoțională îmbunătățită, fix ce avem nevoie în această perioadă, ci vom evita să mai cheltuim bani pe haine haotic cum o făceam până acum.

Am făcut multe evaluări de garderobă online, înainte de a începe această perioadă de izolare la domiciliu. Așadar nu este un instrument nou, ci unul deja testat și apreciat de cliente din alte orașe, țări sau din București.

Cum te ajută evaluarea garderobei tale online?

Vei  înțelege totul despre silueta ta, toate tipurile de croieli, culori, accesorii, imprimeuri, reguli despre cum se construiește o garderobă și o ținută, cum asortezi imprimeuri, culori, genți și accesorii, necesarul garderobei tale, filtrăm piesele din garderoba ta, le probezi, compunem ținute, eliminăm dacă va fi cazul anumite piese care nu mai sunt de actualitate sau nu îți vin bine, scriem o listă cu piese cheie care te vor ajuta să îți multiplici ținutele.

Am gândit acest serviciu pentru femeile care nu sunt din București și se potrivește foarte bine în această perioadă tuturor celor care vor să profite de timpul petrecut acasă în folosul lor.

Cum se desfășoară?

În primul rând este foarte important să avem toate piesele în aceeași cameră, adică lângă dulapul cu haine să aducem  încălțămintea, gențile, jachetele, accesoriile.

Vei avea laptopul lângă garderobă, iar după prima parte introductivă care este de fapt o conversație între noi două despre silueta ta, culorile care îți vin bine și stilul vestimentar dorit, vom trece la filtrarea pieselor din garderobă. Cum vom face asta? Nimic mai simplu.

Le vom lua pe capitole, întâi rochii, după fuste, pantaloni, bluze șamd. Îți voi adresa întrebări de genul: Ce culori de pantaloni ai? Ce culori de bluze? Voi alege din ceea ce îmi spui și vom începe să construim ținute. Iar piesele care nu te mai reprezintă sau nu îți mai vin bine vom încerca să le resuscităm cu noi idei de styling, iar acolo unde chiar nu funcționează, vom renunța la ele.

Vom constata ce piese îți lipsesc, ce este repetitiv, ce faci bine și ce e de îmbunătățit. Iar, la final vei primi un raport de stil cu toate informațiile documentate, pentru ca tu să poți să revii oricând dorești să revezi un anumit aspect al stilului tău.

O să îți placă foarte mult pentru că este despre tine și aspirațiile tale legate de cum îți dorești să arăți. Iar noi femeile vrem să arătăm mereu bine, indiferent de circumstanțe. Așa că nu ezita să îți faci cadou o sesiune de evaluare garderobă online. Te vei felicita pentru alegerea făcută!

Te îmbrățișez

Dana Tacea, stilistul tău vestimentar

Lasă un răspuns