Fashion Game Lifestyle

3 activități de făcut acasă de mămici și fetițe în perioada de izolare

Pentru că știu că fetița ta scumpă nu se mai satură de jucat și ești în căutare de noi activități de făcut împreună cu ea, îți propun 3 idei pe cât de simpatice pe atât de constructive.

JOCUL GARDEROBEI pentru fetite

Este un joc inedit care o va surprinde pe cea mică atât prin ținute cât și prin poeziile amuzante. Este un joc cu 21 de ținute și poezii. Acestea o vor ajuta pe micuță la stimularea imaginației creatoare, simțului estetic, îi vor da o stare de bucurie și vor dezvolta interesul ei pentru activitatea de lectură.

Ținutele sunt prezentate și în varianta originală, și în varianta de colorat, pentru ca ea să creeze aceași ținută în alte culori. Ce mai.. un festin de activități, într-un singur joc. Este dedicat fetițelor cu vârste între 4 și 10 ani.

Jocul este disponibil pe Facebook-ul: Clothing Personal Shopper, pe care îl găsești în acest link:   shorturl.at/dfMRU

Organizați împreună garderoba ei și a ta

Cum faceți asta? Nimic complicat. Așezați fuste la fuste, pantaloni la pantaloni, jachete la jachete, pulovere la pulovere și tot așa. Și pentru a face activitatea distractivă jucați-vă: roag-o pe ea să îți compună 3 ținute din garderoba ta, pe care să le și probezi și să faceți poze și faceți același lucru și cu garderoba ei. Dă-i teme de construcție ținute din garderoba ei pe culori. De exemplu, spune-i să construiască o ținută care să aibă cât mai mult albastru în ea. Apoi una cu o piesă roz, iar la final una cu ceva cu sclipici. Se va distra și va învăța să compună ținute.

Idei de organizare găsești pe site-ul www.dianamihaila.ro

Învăț-o ceva nou

Îți propun ceva simplu, cum ar fi modalități de prindere a unei eșarfe. Găsești foarte multe tutoriale pe YouTube, însă cele ilustrate în imagine sunt suficiente pentru a nu o bulversa pe cea mică cu prea multe styling-uri. Își va aduce aminte toată viața cum mama ei a învățat-o să poarte o eșarfă. 

Te îmbrățișez și sper că ți-au fost de folos informațiile.

Dana Tacea, stilistul tău vestimentar

www.danatacea.ro

Lasă un răspuns