Fashion Lifestyle

Ținutele, cele mai bune prietene în perioada de izolare

Ce ați simțit când a început toată această poveste nefericită cu tot ceea ce implică ea?

Eu una am fost la pământ cu emoționalul, sincer nu credeam că mă mai ridic vreodată. Atât de tare m-a afectat să mă gândesc la oameni bolnavi, oameni speriați, oameni izolați, oameni ajunși neoameni.

Cea mai mare valoare a mea este LIBERTATEA și lipsa ei a pus capac la tot ce știu, prețuiesc, pot. Cred că a durat 2 săptămâni starea mea de blocaj interior.

Și ghici ce?

Fix pasiunea mea pentru haine care credeam că nu mai are niciun sens acum cu ce se întâmplă mi-a dat good vibe și motivație, bineînțeles alături de citit diverse cărți și credință.

Mai întâi am participat la un webinar dedicat antreprenorilor, la care am purtat o ținută simpatică, zic eu: o rochie tip cămașă bleumarin cu flori mov, cercei mari roz transparenți și o jachetă roșie and guess what?

Am fost intrebată de ce port cercei în casă?

Răspunsul: Pentru că îmi dau o stare de bine. Mă fac să simt ca totul e ok.

Și atunci organizatoarea webinarului mi-a sugerat să scriu un articol despre asta, care să inspire și alte femei să poarte ținute drăguțe acasă ca și sum ar ieși pentru a le da o stare bună – de normalitate. So here I am… writing the article..

A doua ținută, purtată în perioada de izolare a fost dedicată unui scurt video de tip divertisment, realizat  pentru a aduce un pic de bucurie femeilor. Intenția a fost ca ele să găsească o oază de culoare și optimism în marea de știri negative.

Azi port a 3-a ținută în întregime galbenă și credeți-mă am o stare de spirit mega bună. And I am not a liar. Am început să cred din nou în puterea magică a hainelor. De data asta în cu totul alt context. Într-o relație 100% doar noi cu noi. De fapt asta și fac hainele, ne fac să ne simțim wow noi cu noi dacă sunt alese smart.

So, nu vreau să vă mai țin. În schimb, vreau să împărtășesc cu voi ceva ce am auzit azi și m-a marcat, este în engleza: Though times never lasts though people do.

Tu cum intenționezi să îți crești motivația și starea de bine? Îți recomand să arunci o privire la garderoba ta. E prietena ta mai mult decât crezi.

În încheiere aș vrea să te întreb, crezi că merită să aloci 10 minute zilnic să îți compui o ținută care sa îți ofere good vibe și motivație pentru toata ziua?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *